Reciclem les piles. Concurs Apilo

Ens ha vingut a  visitar a l’escola, i concretament als nens i a les nenes de primer,  L’APILO, un personatge que ens anima a reciclar totes les piles i bateries esgotades que tenim a casa nostra. Per tant, ens han encarregat a la nostra escola aquesta  missió molt important.

Estem envoltats d’aparells de tot tipus que utilitzen piles com a font d’energia:       el rellotge, el mòbil, els comandaments a distància, les joguines… Les piles i bateries són dispositius que contenen substàncies químiques que reaccionen entre elles i transformen l’energia d’aquesta reacció en electricitat.

Quan estan esgotades, aquestes substàncies químiques i materials poden fer malbé el medi ambient. Si les reciclem, el protegirem i també estalviarem    molts recursos.

Així, tots els nens i les nenes de l’escola tenen l’encàrrec de   localitzar, recollir i portar al punt de recollida selectiva Apilo  de la nostra escola, totes les piles, bateries i acumuladors esgotats que puguis perquè es reciclin correctament.

Us animem a tots i totes, amb ajut de tota la família, amics, veïns a acomplir amb èxit la nostra missió.

L’escola participa en el concurs ” Apilo” organitzat per diverses entitats i amb el supor de la Generalitat de Catalunya i  l’Agència de Residus de Catalunya.

Més información en el següent enllaç: http://www.apilo.cat/

cof