Els nostres vídeos

Bones Festes

Hem tornat a l’escola amb més il·lusió i força que mai. Us obrim una petita finestra del que representa un dia a l’Eulàlia Bota.

Manualitats a casa per la Diada de Sant Jordi

Moltes gràcies per ensenyar-nos i poder gaudir veient les manualitats tan maques que heu fet durant aquest Sant Jordi. Les podeu veure ara totes juntes en aquest vídeo. 

Conte de Sant Jordi

Nens i nenes de l’Eulàlia Bota, aquest curs no podem celebrar plegats la diada de Sant Jordi com fem cada any. Però… Us hem preparat un conte ben especial! En commeració del centenari del famós escriptor Gianni Rodari, tots/es els/les mestres de l’escola us explicarem un conte d’un dels seus llibres . El llibre es titula “Contes per telèfon” i el conte que us explicarem és “L’autobús número 75” però nosaltres l’hem canviat una miqueta i l’hem titulat “L’autobús de Sant Andreu”. Esperem que us agradi!  FELIÇ DIADA DE SANT JORDI.

Les mones d’Eulàlia Bota 

 

En aquest video podreu veure un recull de fotos on tots heu celebrat el dia de la mona de diferents formes. Quins grans cuineres i cuiners sou!. Les fotos són precioses i creiem que veient-nos tots estarem una mica més a prop. Els vostres somriures ens omplen de felicitat.

Infantil

Inicial

Mitjà

Superior

L'EULÀLIA BOTA ES QUEDA A CASA