Setmana de la Pau 2018

 Aquest curs, al voltant de la diada de la Pau , volem realizar un treball en col·laboració amb “Save the Children” per a sensibilitzar el nostre alumnat envers els drets essencials que tot nen/a té, independenment del lloc on hagi nascut; per tant tenen dret a sobreviure, rebre una educació i estar protegits.

L’esforç, la creativitat i la solidaritat dels nostres nens i nenes, els vostres fills i filles, tenen recompensa: contribuir a què altres nens i nenes que viuen en situacions difícils tinguin accés a l’escola, l’aigua potable, una alimentació adequada i l’atenció sanitària que necessiten: en definitiva tenen dret a sobreviure.

Per aquesta raó, a més a més de compartir diàlegs i debats en les diferents tutories de grup, durant la propera setmana, també volem participar en l’activitat “Kilòmetres de Solidaritat”. Per aquesta raó organitzarem el proper dilluns dia 29 de gener una jornada festiva on els nens i nenes correran per a recaptar diners per ajudar a que altres nens i nenes a puguin accedir a tot allò que és necessari per un correcte desenvolupament dels infants. Cada alumne correrà i podrà fer una aportació econòmica en una guardiola (cadascú en funció de les seves possibilitats)

La cursa es desenvoluparà, al llarg del dia, a la vorera de davant de l’escola i segons l’horari que adjuntem a sota. L’alumnat d’Infantil i primer nivell de Primària, hi participaran dins del pati nou amb unes curses de relleus.

Les famílies que també volgueu córrer ho podreu fer amb el vostre fill/a al final de la jornada (a la tarda segons l’horari), o bé en el moment que el grup del vostre fill/a hi sorti a còrrer al carrer. En el cas de les famílies dels nens i nenes de primer i d’infantil que també vulguin córrer amb els seus fills, ho podrán fer al final de la jornada, quan ja els hagin recollit de l’escola. A partir de les 16.15 hores.

La guardiola per a recollir diners estarà en el vestíbul del centre al llarg de tota la semana. Cada nen/a que hi vagi a posar diners amb la seva familia, col·locarà una peça de lego representant la seva aportació en la possible construcció d’una escola per als nens i nenes de l’Àfrica. Els diners que recaptem els farem arribar a

Save de Children i en demanarem que ens expliquin en què s’ha dedicat la nostra aportació. Quan tinguem reposta us ho farem saber.

L’escola Eulàlia Bota pel diàleg  i la PAU !