Setmana de la diversitat

Aquesta semana farem activitats de sensibilització sobre la diversitat, entesa com una acceptació de les diferències de tot l’alumnat, ja siguin en quant a la procedència, personalitat, components cognitius, de sexe, físics, de ritme d’aprenentatge, d’actituds, d’interessos, culturals, familiars, etc….
L’objectiu de celebrar la setmana de la diversitat a la nostra escola respon a considerar la diversitat com un valor afegit que comporta centrar l’atenció en reduir o eliminar les barreres a l’aprenentatge i la participació.
La finalitat és crear consciència i respecte en els nostres alumnes vers les persones amb les que conviuen i a l’hora donar eines per pensar en les diferències en termes d’igualtat.

Com escola inclusiva des de fa molts anys, valorem que conviure junts i plegats, respectant i enriquir-nos  amb les diferències de cadascú, sortim tots i totes guanyant. Creiem que som un exemple de convivència i respecte.

“Todos somos un poco discapacitados y ninguno lo somos porque todos tenemos algún tipo de capacidad”.

Pablo Pineda, actor con Síndrome de Down y ganador de una Concha de Plata por su trabajo en la película ‘Yo, también’, además de ser titulado en Magisterio y en Psicopedagogía.

Esperem que aquesta sensibilització sigui treballada a cada família i sigui una forma d’aconseguir entre tots fer un món més just i solidari.

Us anirem informant via web de totes les activitats que realitzarem.

El dijous dia 30 la comissió inclusiva, de festes, de biblioteca i tabalers organitzaran una tarda pels nens i nenes  i famílies segons el programa adjunt. Especifiquem a continuació l’horari d’aquella tarda:

16-16:20: La comissió inclusiva dinamitzaran la realització dels murals que farà l’alumnat com a cloenda de la setmana ( Activitat exclusiva per els nens i les nenes)

16:20 -17:30Festa conjunta amb les famílies al pati de rodes.

Us hi esperem !!!